Olut on aina kuulunut läheisesti elämään Raaseporin linnassa. Olutta kului suuria määriä ja siksi linnassa oli myös oma panimo. Humalaa, jota käytettiin oluen tekoon, kasvaa vieläkin linnan perustan vieressä. Keskiaikaisessa linnassa paras ja vahvin olut varattiin korkea-arvoiselle linnan väelle ja palvelusväki sai tyytyä miedompaan olueen.

 Raasepore on ainutlaatuinen, paikallisella hunajalla makeutettu limonadi. Idea tuotteeseen syntyi arkeologisilla kaivauksilla Raaseporin linnan kupeessa.

Raasepori siideri on maultaan tasapainoinen ja raikkaan omenainen, ei siis liian makea eikä liian kuiva. Se on pitkien kesäiltojen hieno seuralainen.

Raaseporin linnanmakkara

Raaseporin linnanmakkara on ylellinen makkara vaativaankin makuun. Se on valmistettu lampaan lihasta keskiaikaisen hengen mukaisesti ja siinä on korkea lihapitoisuus. Makkaraan käytetty liha on lähituotettua.